maanantai 18. kesäkuuta 2012

Vakavaa Tracon suunnittelua #1

Sieltä se Tracon tulee... uskokaa tai älkää.

Muistin tässä taas pitkästä aikaa yhden asun jota olen halunnut cossata noin 2 vuotta. Se on aina välillä päässyt unohtumaan mutta aina se vaan nousee esiin ja nyt sitten päätin sitä alkaa tosissani toteuttamaan.
JA koska kisa-intoni on tällä hetkellä suurimmillaan ja inspiraatiota riittää, niin ajattelin mennä tuolla edellä mainitulla asulla kisaamaan, kenties jo Traconiin. Ja ei, en voi sanoa mikä asu on kyseessä, koska sitten vituttaa jos jänistän enkä teekään sitä. Sen voin sanoa että kyseessä on pelihahmo. Saa toki arvailla! Ensimmäinen oikein vastannut saa muumitikkarin! :DD

Uusi cossi tosin tarkoittaisi sitä että tarvitsen uuden peruukin... Puvun kanssa ei pitäisi tulla mitään sen suurempia ongelmia, mutta oikeanlaisen peruukin löytäminen voi olla vaikeaa... Kuten aina. Ja rahaa menee... mutta onneksi sitä tällä hetkellä myös tulee kun sain töitä. :))
Ajattelin myös kerrankin olla yyber ja hankkia myös piilolinssit, koska hahmolla on eripariset silmät. (ups, nyt väheni hahmovaihtoehdot puoleen :D)

Miksen vaan voi suoraan sanoa mitä hahmoa suunnittelen...? -.-'
Anygay...

Hyber-innossani suunnittelin jo vähän esitystänikin eli todennäköistä on että oikeasti teen tämän. :D

Eipä tässä kai muuta kuin peruukkia etsimään ja piilolinssien hintoja vertailemaan. Ai niin, pitäiskö se itse pukukin tehdä? :o

Näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti