perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tracon edistystä ja cosplay-myyntiä

Lenne cossini etenee! Jee!

Sain viime viikolla hameen valmiiksi ja hankin loput kankaat tämän viikon tiistaina. Sain hiukan alennusta joten 1,50 metriä vaaleansinistä verhokangasta (kyllä, teen vaatteita verhokankaasta :D) ja palanen tummemman sinistä harsoista kangasta maksoi vain 21€. Ainoa mitä puuttuu enää on hiukan mustaa nauhaa hihakkeisiin (tai niihin juttuihin, mitkä ne nyt on kun sillä on kädessä :D).
Paitakin on melkein valmis, röyhelöt enää niin voilá. (Ne tulee siitä verhokankaasta)
Kengätkin löytyi, eikä tarvinnut edes lainata äitin kenkiä kun on ihan omat sopivat! :D Niissä on kyllä korkoa ja terävä kärki, vaikka Lennen kengät on tasapohjaiset ja pyöreäkärkiset, ne saa kelvata koska ne on kuitenkin oikean pituiset ja oikean väriset.
Hiuskoristeet a.k.a. helmet Lennen hiuksissa: valmiina. Niihin meni yhteensä 224 helmeä. :o Helmet ostin halvalla Sinooperin remonttimyynnistä :)) Laitan ne sitten hakaneulalla kiinni peruukkiin, joka sekin täytyy hankkia tässä piakkoin.

Yuri-nekoa ei nyt sitten tulekaan, koska Meru osallistui pariin cossiryhmään niin sillä on koko coni buukattu. Eli todennäköisesti käytän sitten jotain vanhaa pukua tai jotain käyttämätöntä.
Oikeastaan tässä kohtaa saa vähän antaa mielipidettä: puvut joita nyt olen miettinyt toiselle päivälle olisi Zetsu (Naruto Shippuuden), Kairi (KH2), tai Miku Hatsunen Wide Knowledge of Late Madness-viersio (pitkä nimi, tiedän :D).

Zetsu-asua olen käyttänyt vain kerran (ihme, koska sen tekeminen maksoi melkein 200€) vuonna 2010 Cosplay Gaalassa. Olen aikeissa myydä sen, joten voisin kiinnittää selkääni lapun "PUKU MYYNNISSÄ!" tai jotain... Jos joku kiinnostui jo nyt niin ottakaa yhteyttä vaan ;)
Tässä kuva:
Kisakuva :) en kyllä voittanu mitään... ):


Kairi-asua en ole käyttänyt kertaakaan missään conissa tai muussa vastaavassa tapahtumassa. Peruukki puuttuu joten se saattaa olla osasyy... Olen sitäkin ajatellut myydä, joten sitä jos cossaisi niin voisi myös kiinnittää selkään myynti-lapun. Jos on kiinnostusta ostaa niin yhteydenottoja allekirjoittaneelle. Puku on tehty 170cm pitkälle ihmiselle, mitoilla 90/72/102. Keybladea en ole Kairille tehnyt. ):
Kuva:
Laukku sisältyy asun hintaan jos ostaja löytyy :)

Sitten tuo Mikun asu. Sitä en ole myymässä koska se on pelkkä kaapu :D Jos jollekin ei ole tuttu mikä ihmeen Wide Knowledge of Late Madness, niin tässä video:

Tuon perusteella tein jonkun sortin mielisairaalakaavun (numero rinnuksista puuttuu) ja otin hiukan kuvia, mutta missään conissa tms tapahtumassa en ole vielä käyttänyt. Mutta voisin, koska se on helppo pukea, siinä on helppo liikkua ja vie hyvin vähän tilaa laukussa. :D
Kuva hulluudestani:

Jostain syystä bloggeri heitti sen nyt sivuttain mutta anygay...


Näistä saisitte nyt sanoa mielipiteitänne, että missä asussa haluatte minua nähdä Traconissa sitten toisena päivänä. :)) Tietenkin voisin cossia Lenneä molempina päivinä mutta sanokaa nyt mitä te ootte mieltä?

Sitten vähän cosplay-aiheen vierestä
mutta Traconiin liittyen kuitenkin!!
Olen nimittäin tekemässä Yuun kanssa paneelia Traconiin. Paneelimme aihe on K-15 niin paneeli on joskus illalla. Tarkkaa aikaa emme vielä tiedä mutta vilkuilkaa niitä Traconin sivuja ja ohjelmakarttaa että sitten kun sinne ilmestyy paneeli jonka järjestäjinä lukee Yuurei ja Rika niin se on sitten meidän. Anteeksi etukäteen. xD

Näihin tunnelmiin.

1 kommentti: